• lenjerii-de-pat-damasc-satinat-hotel
  • producator-lenjerii-de-pat
  • Subcribe to Our RSS Feed

23.10.15

Lenjerii de pat hotel din damasc | Lenjerie Horeca

Oricare ar fi cerințele dumneavoastră pentru lenjerii de hotel, abordarea noastră este aceeași. Puteți selecta ceea ce aveți nevoie din noile colecții de lenjerii de pat din damasc satinat in dungi pentru hotelul dumneavoastra realizate din materiale profesionale rezitente la spalari multiple si folosinta indelungata . 


Caracteristicile unei lenjerii de pat din damasc satinat sunt - 100% damasc mercerizat in compozitie naturala bumbac- 150 gr - metru . 

Lenjerii - de - pat - hotel - damasc - satinat
Aceste lenjerii de pat din damasc se preteza pentru hotel de lux de 4 si 5 stele realizate din material damasc in dungi cu peste 400 fire. Materialul pentru lenjerii percale este realizat din cele mai bune fire de bumbac și sunt finisate pentru a oferi în final moliciunea si relaxarea unui pat  primitor. 

Toate aceste proprietăți sunt extrem de importante atunci când doriti sa schimbati lenjeriile de pat pentru hoteluri de 5 stele. Tesatura are un finisaj fin satinat care îi conferă o ușoară strălucire dar care se estompeaza după 1-2 spălări si revin la proprietatile initiale.
Lenjerii - pat - hotel - damasc - satinat - Bucuresti

Lenjerii - de - pat - hotel - damasc - alb
Aceste lenjerii de pat din damasc satinat se preteza pentru hotel de lux de 4 si 5 stele realizate din material damasc in dungi cu peste 400 fire.

 Lenjerii damasc pret la cerere.

Etichete articol: lenjerie de pat hotel, lenjerii de pat damasc alb, lenjerii de pat damasc satinat, lenjerii de pat Hotel, lenjerii de pat percale, lenjerii de pat satinate, lenjerie, alba, hotel, bumbac, satinat, preturi, horeca, hoteliere, inventar moale, pensiune, brasov, bucuresti, ploiesti, valea prahovei, suceava, galati, focsani, vatra dornei,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu